Οι Δυο Νεράιδες

Το αντρικό σημείο G

g spotΓεια σας νεράιδες

Έχω ένα ερωτημα για εσάς τις πανέμορφες  νεραιδομοντελες. Είμαι παθητικος και όποτε έχω κάνει σεξ δεν έχω εκσπερμάτωση με το σεξ αλλά ούτε έχω νιώσει καμία ηδονή και δεν καταλαβαίνω γιατί.

Αρχικά θέλω να μάθω όλοι οι παθητικοί εκσπερματωνουν στο σεξ χωρίς να τον αγγίξουν και δεύτερον νιώθουμε ηδονή στο σεξ?

Μου αρέσει η σκέψη του σεξ και τα προκαταρκτικά αλλά δεν νιώθω τίποτα στο σεξ έχω δοκιμάσει ενεργητικος αλλά δεν μου άρεσε.

Ευχαριστώ

Μαριος


 

kali neraida 80x80

Αχ θεά μου, τι πράγματα ρωτάτε μια Νεράιδα! Με κάνετε και κοκκινίζω. Τέλος πάντων, έκανα ένα γρήγορο γκάλοπ στους κοντινούς μου γκέι φίλους (3.422 τον αριθμό) και έμαθα τα εξής: Συμβαίνει (πολύ σπάνια) μερικοί άνθρωποι να εκσπερματώσουν χωρίς να τον αγγίξουν, αλλά οι υπόλοιποι πρέπει να τον παίξουν για να χύσουν.

Όσο για το ότι δεν νιώθεις τίποτε (τίποτε;!) στο σεξ, πώς ακριβώς το εννοείς; Δεν νιώθεις τίποτε σωματικά ή ψυχικά; Γιατί το να μη νιώθεις ψυχικά, μπορεί να οφείλεται ότι ίσως δεν σε τρελαίνει ιδιαίτερα ο σύντροφός σου, οπότε είναι κάπως ξενέρωτα τα πράγματα. Το να μην νιώθεις όμως σωματικά τίποτε, ενώ κάνεις παθητικό σεξ, ε, αυτό μου φαίνεται πολύ παράξενο. Για πες μου λίγο πιο αναλυτικά πώς το εννοείς. 

Φιλικά,  

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Μάριέ μου,

Το να είσαι παθητικός στο αντρικό σεξ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι:

α) σου αρέσει να γαμιέσαι

β) σου αρέσει να γαμιέσαι με τον οποιοδήποτε εραστή

γ) σου αρέσει να γαμιέσαι κάθε φορά που κάνεις σεξ

Το να είσαι παθητικός μπορεί να σημαίνει ότι δεν σου αρέσει εσύ να πηδάς. Ότι σου αρέσει η ιδέα να σε πηδάνε αλλά όχι η πράξη, είτε επειδή ο άλλος είναι σκατά εραστής και δεν ξέρει να πηδάει, είτε επειδή δεν έχει προετοιμάσει καλά την τρύπα σου για διείσδυση, είτε επειδή δεν τρελαίνεσαι για τον συγκεκριμένο άντρα, είτε επειδή προτιμάς να παίρνεις πίπα ή να κάνετε άλλα πράγματα, είτε δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Η διείσδυση δεν είναι στάνταρ εξοπλισμός στο γκέι σεξ (ούτε στο στρέιτ εδώ που τα λέμε), είναι προαιρετικό. Δεν είσαι υποχρεωμένος να σου αρέσει, ακόμα κι αν είσαι παθητικός.

Κι όσο για να χύνεις χωρίς να τον παίζεις, συμβαίνει πάρα μα πάρα πολύ σπάνια, ούτε και σημαίνει τίποτα. Δεν είναι απόδειξη ότι είσαι γνήσιος παθητικός ή καμιά άλλη τέτοια μαλακία. Περισσότερο έχει να κάνει με τη φυσιολογία του κάθε ανθρώπου.

Όσον αφορά την ηδονή, ηδονή παίρνουμε από διάφορα πράγματά, σε διάφορα σημεία του σώματός μας. Ο πρωκτός είναι ένα από αυτά, αλλά, επαναλαμβάνω, δεν είναι απαραίτητο ή αναγκαίο όλοι μας να καυλώνουμε από εκεί σώνει και ντε!

Καλά γαμήσια, με πιο ανοιχτό μυαλό (και ίσως πιο κλειστό κώλο)

Η Καλύτερη Νεράιδα

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 159 guests και κανένα μέλος