Οι Δυο Νεράιδες

Γνωριμία μεσω tinder

tinderΚαλησπέρα Νεράιδες

Ειμαι η κοπέλα που σας είχα στείλει πως γνώρισα μια κοπέλα μέσω tinder και δυσκολεύουν να της πω να βγούμε. 

Ένα τέλη της το είπα. Βγήκαμε περάσαμε ένα πολύ ωραίο βράδυ. Δε κάναμε κάτι βέβαια, παρόλο που ήθελα να κάνω κίνηση και πιστεύω πως και αυτή, αλλά ήμασταν σε κεντρικό σημείο και δεν ένιωθα άνετα. Τέλος πάντων...

Μετά συνεχίσαμε να μιλάμε, να φλερτάρουμε και ξέραμε πως και οι δύο θέλαμε. Για κάποιους λόγους, υγείας, αργήσαμε να ξανά βρεθούμε αν και μιλάγαμε κάθε μέρα. Όταν βγήκαμε ήταν πιο απόμακρη, και μου είπε πως φεύγει για το εξωτερικό για σπουδές, που θα διαρκέσουν τουλάχιστον 4 χρόνια. Εγώ εκεί ψιλόπάγωσα γιατί δεν ήξερα τι να της πω.

Συνεχίσαμε να μιλάμε και παρόλο που κάποια στιγμή της έκανα μια συζήτηση ότι ναι μου αρέσει και θέλω, αυτή μου είπε απλά ότι ναι της αρέσω αλλά έχει στο μυαλό της ότι θα φυγει.

Μετά από αυτή συνεχίσαμε να μιλάμε, πιο αραιά βεβαια... Ενώ από κάποια στιγμή και μετά ενώ της έστειλα, δεν μου απάντησε καν. Τι να πείτε και σεις.

Εμένα μου άρεσε πολύ, θα μου πείτε φεύγει και δεν έχει σημασία. Με εχει γραμμένη... γιατι ασχολούμαι...  Αλλα δε ξέρω τι να σας πω. Μια γνώμη θέλω. Θα προτιμούσα να μου έλεγε δε θέλω, δε γουστάρω, κάτι να έλεγε. Όχι απλά να εξαφανιστεί και να μην απαντάει στα μηνύματα μου.


 

kali neraida 80x80

Ε, τι άλλο να έλεγε; Σου το είπε: φεύγει για 4 χρόνια, έχει στο μυαλό της ότι θα φύγει, προφανώς (και σωστά κατά την γνώμη μου) δεν θεωρεί λογικό στο παρά πέντε να αρχίσει κάτι μαζί σου. Είναι σαν να συναντάς κάποια στο αεροδρόμιο στην αίθουσα αναχωρήσεων, να φεύγετε για διαφορετικούς προορισμούς και να την γουστάρεις πολύ. Προφανώς δεν θα κάνεις τίποτε. Θα μείνεις με την ανάμνηση και τέλος. 

Λοιπόν σταμάτα να μιζεριάζεις και να μυξοκλαίς, η υπόθεση τελείωσε (ούτε καν άρχισε δηλαδή), δεν υπήρξε τίποτε, δεν σε απέρριψε (αν αυτό σε ενοχλεί), προχώρα παρακάτω. Να το επαναλάβω; Προχώρα παρακάτω! Άμεσα. Τώρα!!!

Και καλά κάνει που δεν σου απαντάει στα μηνύματα, χάρη μεγάλη σου κάνει. Σταμάτα να της στέλνεις εσύ και να την ενοχλείς, διάγραψε το τηλέφωνό της!!! 

Προχώρα παρακάτω!!

Φιλικά,  

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Μικρή δυστυχισμένη λεσβία,

Σου δίνω άδεια να αγοράσεις μερικές σανίδες ξύλο, να τις βρέξεις, να σου ρίξεις μπόλικες ξυλιές στον κώλο μέχρι να σε τσούζει και ύστερα να τις χρησιμοποιήσεις (αφού στεγνώσουν) για να φτιάξεις ένα φέρετρο, να μπεις μέσα και να κάτσεις εκεί  μέχρι να πεθάνεις. Έχασες τη μοναδική γυναίκα που υπάρχει για σένα στον κόσμο, οπότε δεν σου μένει τίποτ’ άλλο, τέρμα, τέλειωσε η ζωή!

Έλεος πια με το κόλλημα που έφαγες! Μια κοπέλα σου άρεσε, δεν σου ’κατσε, δεν χάθηκε ο κόσμος, ούτε οι άλλες λεσβίες, τίγκα είναι ο τόπος. Εσύ όμως κάθεσαι και μυξοκλαίς γι’ αυτή, επειδή προφανώς κωλώνεις να ψαχτείς, να βγεις και να γνωρίσεις άλλους ανθρώπους. Κάτσε λοιπόν μες στη δυστυχία σου και τις μύξες σου και βλέπε νέτφλιξ. Μούρλια μου ακούγεται!

Εναλλακτικά, σήκω και ζήσε. Γίνεται! Μια γυναίκα σε απέρριψε (που δεν σε απέρριψε ακριβώς, απλώς δεν θέλει να κάνετε κάτι αφού φεύγει), δεν τέλειωσε ο κόσμος. Φτιάξε τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλιώς δεν σε βλέπω καλά.

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 301 guests και κανένα μέλος