Οι Δυο Νεράιδες

13.03.2021.aΌντως τα έχω ζήσει όλα αυτά; Μόνο στις ταινίες συνέβαιναν μέχρι τώρα, αλλά τελικά συμβαίνουν και στην πραγματικότητα.

13.03.2021.aΜε κυριεύει φόβος. Γιατί δεν φεύγουν αυτές οι εμπειρίες από το μυαλό μου; 

13.03.2021.aΑισθάνομαι φθόνο με τα προφίλ στα σάιτ γνωριμιών. 

13.03.2021.aΔεν με βλέπει ερωτικά αλλά έχουμε έρθει πιό κοντά. Μήπως, όμως, χρειάζεται χρόνο;

Κατηγορία: Οι Δυο Νεράιδες

Η ομάδα κατά της ομοφοβίας στην εκπαίδευση στο Athens Pride

Πρώτη εμφάνιση της ομάδας κατά της ομοφοβίας στην εκπαίδευση Athens Pride 2010

omada_04Η ομάδα κατά της ομοφοβίας στην εκπαίδευση, που συστήθηκε το φθινόπωρο του 2009, είχε περίπτερο στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, όπου ενημέρωσε το κοινό για τη δράση της.

Στο περίπτερο προβάλλονταν 5 βίντεο-εκστρατείας κατά της ψυχολογικής βίας στο σχολείο. Παράλληλα διανεμόταν ειδικά φτιαγμένο ερωτηματολόγιο για την ψυχολογική βία που δέχτηκαν οι άνθρωποι ή τη βία της οποίας στάθηκαν μάρτυρες. Συμπληρώθηκαν  60 ερωτηματολόγια: 35 από ανθρώπους που έχουν υποστεί βία και 25 από ανθρώπους που ήταν μάρτυρες αυτής της βίας. Σύντομα το ερωτηματολόγιο θα αναρτηθεί εδώ, ώστε να συμπληρώνεται και ηλεκτρονικά και να προκύψει μια έρευνα σχετικά με την ψυχολογική και λεκτική βία στην Ελλάδα.

Αν θέλετε να γίνετε μέλη της Ομάδας κατά της ομοφοβίας στην εκπαίδευση, επικοινωνήστε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 120 guests και κανένα μέλος