Οι Δυο Νεράιδες

Στα βήματα της καρδιάς 2: Δε Σήκουελ

men-1800

Γεια σας ειμαι το παιδι με την ιστορια στα βηματα της καρδιας.Τελικα μιλησα με το παιδι που πιστευα οτι η παιζει η μου την πεφτει ειπε οτι παρεξηγησα οταν τον ρωτησα γιατι καθε φορα που με βλεπει χαμογελα και οτι ετσι ειναι ο χαρακτηρας του σε ολους χαμογελα και μετα μου πε καλη συνεχεια εγω δεν του ειπα κατι αν και ηθελα να τον βρισω, Εγω δεν εχω δει να το κανει αλλου να χαμογελε.Εσεις τι πιστευεται?

Επισης πως θα καταλαβω μια κοπελλα αν συμπαθει τους γκει (πιστευω οτι ειναι κρυφο λεσβια αλλα μαλλον εχει θεμα με την αποδοχη αυτου που ειναι)?Ευχαριστω εκ των προτερων

Μαριος

 

kali neraida 80x80

Ααααα!! Σου τα είπα αλλά δεν με άκουσες! Οι πιθανότητες ένας τυχαίος άνθρωπος να είναι γκέι είναι πολύ λίγες. Τέλος πάντων ό,τι έγινε, έγινε και χεστήκαμε αν χαμογελάει σε όλους (χάχας, λέγεται αυτό), ή μόνον σε εσένα, ή μόνον Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή το απόγευμα 3-5μμ. Δεν μας απασχολεί καθόλου πια, και να πάει να πνιγεί αφού δεν μας θέλει.

Αυτό όμως να γίνει μάθημα σε σένα και να μην παίρνεις τις επιθυμίες, όνειρα, φαντασιοπληξίες σου για πραγματικότητα! Μα θα μου πεις, καλέ κυρία Νεράιδα μου, αυτό δεν είναι ο έρωτας; χάνουμε την εκτίμηση της πραγματικότητας και νομίζουμε ότι συμβαίνουν τα πιο ωραία πράγματα στον κόσμο.

Ναι, εντάξει αυτό είναι, αλλά όταν ξεφεύγει εντελώς πια και αγγίζει τα όρια της μαλακίας, υπάρχουν και οι Νεράιδες, για να σας δίνουν μια σφαλιάρα, να ξυπνάτε από τον βαθύ ύπνο και να βλέπετε και λίγο παραπέρα από τα σορόπια και την χρυσόσκονη! Και τώρα που είπα χρυσόσκονη, τι θυμήθηκα! Θα την σκίσω τη σκύλα την καμαριέρα (ναι ξαναπροσέλαβα καμαριέρα γιατί δεν άντεχα χωρίς, ζούσα σαν κλοσάρ στο ίδιο μου το σπίτι!), φέτες θα την κάνω. Υποτίθεται ότι τελείωσε τις δουλειές και παίζει μπιρίμπα με την μαγείρισσα (σας το είπα και αυτό, ξαναπροσέλαβα μαγείρισσα γιατί κόντευα να πεθάνω της πείνας) και τον μασέρ (αυτόν δεν τον απέλυσα ποτέ!). Το σαλονάκι του τρίτου στο μεταξύ, δυο δάχτυλα η σκόνη! Δηλαδή όχι σκόνη ακριβώς, άχνη ζάχαρη από τους 348 κουραμπιέδες που έφαγα τα Χριστούγεννα, αλλά δεν είναι το θέμα μας οι κουραμπιέδες! Τώρα! Έφυγα με το μαστίγιο ανά χείρας!

 

Φιλιά,


signature kali neraida


 

kaliteri neraida 80x80

Μάριε μου,

Το έλυσες μόνος σου το πρόβλημα, πριν προλάβουμε να σου απαντήσουμε, αφού πρώτα πέθαναν οχτώ γατάκια απ’ την αναβλητικότητά σου. Τώρα μας ρωτάς «πως θα καταλαβω μια κοπελλα αν συμπαθει τους γκει». Εύκολο: Τη ρωτάς. Αν σου πει όχι, δεν τους συμπαθεί. Αν σου πει ναι, έχεις 85% πιθανότητες να το εννοεί.

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 69 guests και κανένα μέλος