Οι Δυο Νεράιδες

Απελπισία με τις gay σχέσεις

Γεια σας καλές μου νεράιδες.
Με λένε Γιάννη και είμαι 36 χρονών. Αυτά που θα γράψω δεν αποτελούν προσωπικό πρόβλημα. Είναι θλιβερές διαπιστώσεις στα 19 περίπου χρόνια της ενεργής γκέι σεξουαλικής μου δράσης. 

Όλα αυτά τα χρόνια κατάφερα ουσιαστικά να κάνω μόνο μία σχέση που διήρκεσε 3,5 χρόνια, αλλά δυστυχώς χωρίσαμε γιατί το παλικάρι απεβίωσε. Τα υπόλοιπα χρόνια εκτός από αρπαχτές και μικροπεριπέτειες δεν κατόρθωσα να μπω σε μία σοβαρή σχέση. 04.10.2020.b

Δυστυχώς η θλιβερή πραγματικότητα είναι πως λειτουργούμε σχεδόν σαρκικά στον έρωτα. Μετά από την ερωτική συνεύρεση η γνωριμία διακόπτεται και ρίχνουμε τα δίχτυα μας στον επόμενο στόχο. Ακόμη και να ξαναδούμε στο δρόμο άτομα που έχουμε συνευρεθεί ερωτικά, θα κάνουμε ότι δεν γνωριζόμαστε. 

Τα τελευταία χρόνια με την είσοδο των εφαρμογών η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Θα πρέπει να κάνεις τάμα στον Άγιο Φανούριο για να βρεθείς έστω μία φορά με έναν από αυτούς που συνομιλείς. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί προτιμούν το διαδικτυακό ξεκάβλωμα από την σαρκική επαφή, άλλοι χωρίς να μιλήσουν καθόλου στέλνουν φωτογραφίες τα εμπρόσθια και οπίσθια προικιά τους, λες και τους τα ζήτησε κανείς, ενώ εάν δε δουν τα δικά σου προικιά δεν πρόκειται να βρεθείτε, άλλοι μόλις τα δουν μπλοκάρουν, άλλοι δηλώνουν με ύφος χιλίων καρδιναλίων: no answer is an answer, άλλοι εάν τολμήσεις να μιλήσεις μπλοκάρουν και χίλια δυο άλλα. 

Σε γκέι μπαρς η κατάσταση είναι εξίσου τραγική. Έχουν τη μύτη στα ουράνια περιμένοντας τον πρίγκιπα του παραμυθιού, ενώ όταν φύγουν πηγαίνουν στα πάρκα, κατεβάζουν τα παντελόνια τους και όσοι πιστοί προσέλθετε. 

Η ίδια κατάσταση στους χώρους του outdoor cruising, στα τσοντάδικα και τις σάουνες. Πρέπει να διανύσεις μαραθώνιους για να βρεις έστω μία αρπαχτή. 
Και αναρωτιέμαι λοιπόν: Είμαστε πάτο ή έχουμε ακόμη περιθώριο κατρακύλας;

Γιάννης

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,
Δυστυχώς είναι έτσι όπως τα λες.



Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει πολύ δύσκολες. Και μάλλον ναι, έχουμε πιάσει πάτο. Γι αυτό επένδυσε στους φίλους. Για τους γκέι οι πραγματικοί φίλοι είναι απαραίτητοι γιατί είναι στην ουσία η οικογένειά τους. Τους δέχονται όπως είναι, χωρίς να ψάχνουν, να ρωτάνε, να απαιτούν. 
Κουράγιο

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Γιάννη μου,
Αυτά που γράφεις τα λένε από πάντα!



Δεκαετίες τώρα οι γκέι γκρινιάζουμε και λοιδορούμε πόσο χάλια είμαστε και πόσο σκατένια φερόμαστε και πόσο είμαστε ανίκανοι για σεξ γιατί είμαστε μόνο για τον πούτσο.

Αφού αυτά πιστεύεις, αυτά ζεις! Και μη μου λες «διαπιστώσεις στα 19 περίπου χρόνια της ενεργής γκέι σεξουαλικής μου δράσης» γιατί οι δικές σου διαπιστώσεις είναι και αποτέλεσμα της νοοτροπίας που έχεις. Και κατά βάση οι αδερφές έχουμε άθλια νοοτροπία για τον εαυτό μας και τους άλλους γκέι.

Όχι! Μια χαρά φτιάχνουν σχέσεις οι γκέι. Γνωρίζω εκατοντάδες ζευγάρια γκέι αντρών που και μια χαρά απολαμβάνουν την ερωτική τους ζωή, μια χαρά φτιάχνουν και σχέσεις, ούτε παραπάνω ούτε λιγότερο ποιοτικές από αυτές των στρέιτ.

Τώρα αν εσύ δεν σταυρώνεις γκόμενο μην το ρίχνεις μόνο στην άτιμη τη φάρα των πούστηδων! Δες κι εσύ τι σκατά κάνεις. Γιατί δεν μπορεί οι άλλοι να βρίσκουν γκόμενο κι εσύ όχι, κάποια μαλακία θα κάνεις!

Σε δύο έρευνες που έχει κάνει το περιοδικό 10% την τελευταία δεκαετία, οι μισοί γκέι άντρες που απάντησαν ήταν σε σχέση. Άρα μάλλον εσύ τα βλέπεις μαύρα και υποθέτω ότι οφείλεται σε δικές σου αγκυλώσεις.

Τσάκω και τις έρευνες, γιατί με μπαρούτιασες με την αρνητικίλα σου!

Αφιέρωμα: Γκέι σχέσεις

Καλύτεροι στις σχέσεις, χειρότεροι στους χωρισμούς

Οι γκέι δεν είναι για σχέσεις. Σοβαρά;

Γι’ αυτό κόψε την κλαψομουνίαση και τις αφοριστικές γενικεύσεις για τους γκέι και δες τι λάθος χειρισμούς κάνεις εσύ.

 signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 125 guests και κανένα μέλος