Οι Δυο Νεράιδες

Στα βήματα της καρδιάς 3: Τόταλ Ρημπούτ

maid

Γεια σας τρελιαρες νεραιδες

Σας γραφω για τριτη φορα ειμαι το παιδι με την ιστορια στα βηματα της καρδιας [επεισόδιο 1, επεισόδιο 2] απο την εστια. θελω να σας πψ πως δυο μερες πριν κλεισει η εστια εγραψα ενα γραμμα στο παιδι που του εξηγω τι συμβαινει τον βρηκα και του το εδωσα οταν πηγα να τον σταματησω για να μιλησουμε που πε με υφος λες και τον δικαζα του απαντω τιποτα απλα θελω να σου δωσω κατι και με ρωτα τι ειναι αυτο? γι μενα ειναι? ναι του απαντω και μου λεει δεν το θελω και του λεω παρτο και το πηρε αφου με ευχαριστησε.

Του ζητησα συγγνωμη αν τον λυπησα με υφος ετοιμο να κλαψω και αυτος προσπαθησε να με παρηγορησει και ειπε δεν πειραζει δεν τρεχει κατι. μου πε οτι απο μικρος χαμογελουσε διχως λογο. του λεω εχεις ωραιο χαμογελω και τον ρωτω δεν καταλαβες τι συμβαινει? μου λεει οχι δεν καταλαβα. ε ειχε κοσμο δεν μπορεσα. μετα με ρωτησε τι ετος ειμαι χαρηκε γτ εχουμε ιδια ηλικια και με ρωτησε και την σχολη. μετα μου ειπε καληνυχτα και τα λεμε αν ειναι. Εγω ημουν πιο μπροστα του και τον ειδα σε καποια φαση στριβη σε ενα αδιεξοδο.

Περιμενα να περασουν τα χριστουγεννα δεν με καρφωσε και καθε φορα που με βλεπει με κοιτα δυο φορες χαμογελουσε αλλα εγω τον εγραψα κανονικα αν με θελει ας μου το πει. χθες περιμενα μια εξω απο το εστιτοριο με ειδε και με κοιτουσε σκεφτικος. αλλα παλι τον εγραψα νομιζω πως θα συμφωνειται μαζι μου.

Τελοσπαντων θελω να παω σε ενα γκει μπαρ το BIGAROON εχετε ακουσει τι ατομα πανε εκει ? κανουν φιλιες και σχεσεις η μονο για ξεπετες? πηγα και στο enola μονος ο ενας ο μπαρμαν μου χαμογελασε και οποτε μπορουσε με κοιτουσε. οταν πηγα να φυγω ετρεξε κοντα στο ταμειο ασχετα που ηταν αλλος εκει τωρα εαν μου την επεφτε δεν ξερω μπορει να ητνα απλα ευγενικος ειχε και εναν που με επρηξε μονιμος τρεις ωρες που ημουν εκει με κοιτουσε συνεχεια. αρχισα να πηγαινω σε γκει μαγαζια γτ εχει δικιο η καλυτερη να μην ψωνιζουμε γκει απο μη εξουσιοδιτημενα μαγαζια μπορει να ναι μαιμου.

Συγγνωμη αν σας κουρασα καλες μου νεραιδες. εβαλα και αγγελι στο περιοδικο και μετα εβγαλε κατι στα αγγλικα αλλα δεν γνωριζω και δεν καταλαβα ελπιζω να εννουσε πως καταχωρηθηκε. ευχαριστω. ΥΓ λυπαμαι για την καμαριερα σου καλη νεραιδα. αληθεια την προηγουμενη μαγειρισσα τι την εκανες που σε κλεψε? ο παναγιωτης τι απεγινε?

Σας παρακαλω μπορειται οταν μου απαντησεται να στειλεται και το κειμενο του περιοδικου με το πως κανουμε καμακι την δημιουργια του ιπποτη που λεγε ευχαριστω εκ των προτερων και παλι χιλια συγγνωμη

Μαριος

 

 

kali neraida 80x80

Φίλε μας,

Επιτέλους μάς λυπήθηκε η Θεά και τελείωσε αυτή η χαζή και φανταστική ιστορία. Ή μήπως δεν τελείωσε;;; Το καλό που σου θέλω σταμάτα να τον ψάχνεις, σταμάτα να περιμένεις να σε κοιτάξει, σταμάτα να ασχολείσαι!

Τώρα αυτά που με ρωτάς για τα γκέι μπαρ, τι να σου πω; Το τι ψάχνει κάθε άνθρωπος, τι του κάνει εντύπωση, τι τον ξενερώνει είναι τόσο υποκειμενικά, που δεν έχει νόημα να σου πω την γνώμη μου. Δοκίμασε, ψάξε, μίλα, χαμογέλα (στα σωστά άτομα, όχι σαν τον χάχα τον «δικό» σου).

Επειδή βλέπω ότι σε ενδιαφέρουν τα του πύργου μου, όσον αφορά την μαγείρισσα που μου έκλεψε τα μαχαίρια και τους λεμονοστίφτες, την βαλσάμωσα και την έχω στο υπόγειο μαζί με τους (επίσης βαλσμαμωνένους) ατάλαντους εραστές. Ο δε Παναγιώτης, που πήρε με την αξία του το Όσκαρ μαλακίας, διπροσωπίας και κατινιάς, ακόμη αναρωτιέται γιατί δεν του σηκώνεται με κανέναν τρόπο τους τελευταίους 20 μήνες. Παναγιωτάκη μου, πόσο σε λυπάμαι...

Φιλικά,

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Μάριέ μου,

Έτσι μπράβο, βγαίνε και γνώριζε κόσμο. Κάποια στιγμή θα γνωρίσεις κάποιον που να ταιριάζετε. Τόσο απλό. Τράβα μια βόλτα κι απ’ τις γκέι εθελοντικές οργανώσεις της πόλης, θα γνωρίσεις κι εκεί κόσμο, όχι μόνο για γκομενιλίκια αλλά και για φιλίες.

 


signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 204 guests και κανένα μέλος