Οι Δυο Νεράιδες

Οικογενειακό coming out;


family coming outΑγαπητές νεράιδες γεια σας!

Παρακολουθώ καιρό  την ιστοσελίδα σας και μπορώ να πω ότι γαμάτε και δέρνετε με τις απαντήσεις σας! (για καλό το λέω). Να μην τα πολυλογώ το πρόβλημα μου είναι (τι άλλο;) ότι είμαι γκέι. Θα μου πείτε δεν είναι πρόβλημα η τουλάχιστον εγώ δεν θέλω να το βλέπω με αυτόν τον τρόπο. Όλη μου τη ζωή ήμουν γκέι θυμάμαι ακόμη την έλξη που ένιωθα, λογικά όχι ερωτική, για ένα αγόρι στο νηπιαγωγείο.

Παρεπιπτόντως είμαι 21 χρονών και εννοείται παρθένος. Δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός και ειδικά παλιότερα δεν έκανα παρέες από φόβο μήπως mμε καταλάβουν οτι είμαι γκει! Τρατζικ.. Μέσα στα τελευταία δύο χρόνια κατάφερα επιτέλους να αποδεχτώ τον ευατό μου κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό. Τώρα λοιπόν θέλω να προχωρήσω και να αποκαλύψω στους φίλους μου οτι έιμαι γκει. Αυτό το θεωρώ εύκολο σχετικά. Το δύσκολο κομμάτι είναι η οικογένεια και σε αυτό το θέμα ζητάω την συμβουλή σας.

Τους γονείς μου τους αγαπώ πάρα πολύ και πάντα είχαμε εξαιρετικές σχέσεις ειδικά με την μητέρα μου. Δεν θέλω να τους στενοχωρήσω λέγοντας τους τι είμαι, για την ακρίβεια φοβάμαι πολύ την αντίδραση τους. Εσείς πιστεύετε ότι είναι καλύτερο να τους το πω κάποια στιγμή ή να τους αφήσω να το καταλάβουν μόνοι τους και σταδιακά δηλαδή με το να μη μην δουν ποτέ να έχω σχέση με κοπέλα; 

Και κάτι τελευταίο... εφόσον αποδέχτηκα επιτέλους τον εαυτό μου θέλω να προχωρήσω δηλαδή να κάνω σεξ! Δηστυχώς δεν έχω γνωρίσει κανέναν γκει στη ζωή μου (μπορεί να έχω αλλά να μην το ήξερα) και δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για να γνωρίσω. Εσείς τι μου προτείνετε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συνεχίστε αυτό που κάνετε βοηθάτε πολύ κόσμο!

Αλέξανδρος

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Το θέμα σου έχει απαντηθεί μερικές δεκάδες φορές. Στο αρχείο του 10% θα βρεις πολλά άρθρα για το coming out, τα υπέρ και τα κατά. Διάβασέ τα

Το coming out βλάπτει σοβαρά την υγεία

Το πώς το δεχόμαστε εμείς επιδρά και στους άλλους
Ήμουν ομοφοβική για να καλύψω την ομοφυλοφιλία μου
Δεν μπορώ να κρύβομαι μια ζωή
Ο πιο κοντινός φανερός βρίσκεται σε ακτίνα δέκα χιλιομέτρων
Γκέι στην εφηβεία
Η ομοφυλοφιλία για γονείς και παιδιά
Άμα σε βλέπουν, θα σε συνηθίσουν
Μίρο Πασκάλεβ: «Δεν το διαφημίζω. Δεν το κρύβω»

Τώρα όσον αφορά το θέμα των γνωριμιών, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να σου κάνω πολλά πράγματα. Το στοκ τον γκόμενων για delivery μού τελείωσε, περιμένω καινούργια παρτίδα από Βραζιλία, αλλά έχει κολλήσει στον εκτελωνισμό. Μέχρι να τελειώσει η γραφειοκρατία και μετά η καραντίνα που πρέπει να τους περάσω (ξέρεις για παιδικές ασθένειες, λύσσα, μόρβα κλπ), κούνα τα χέρια σου. Πήγαινε σε κανένα γκέι μπαρ, δες αν σε ενδιαφέρουν οι εκδηλώσεις της Color Youth, βγες, μίλα, γνώρισε κόσμο. Για κάθε ενδεχόμενο διάβασε και αυτό.

Φιλικά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Αλεξανδρούκο,

Μπράβο σου που ξεπέρασες τα εσωτερικά εμπόδια και νιώθεις καλύτερα ως γκέι! Το χοντρό ζόρι τέλειωσε, από δω και πέρα ξεκινά καλύτερη περίοδος – αν και είμαι βέβαιη ότι διάφορα μαλακισμένα που έχουν πολλές μετοχές δυστυχίας θα σου προδιαγράψουν μια ζωή όλο βάσανα. Σκατά στα μούτρα τους! Λες κι η ζωή των στρέιτ είναι σαν χολιγουντιανό γκαλά.

Για τους γονείς: στη θέση σου θα περίμενα λίγο. Κάτσε να δικτυωθείς πρώτα εσύ, να νιώσεις πιο δυνατός και σίγουρος με τη σεξουαλικότητά σου και τη ζωή σου και μετά τους το λες. Τώρα μπορεί να σε αρχίσουν σε διάφορες ερωτήσεις που θα δυσκολευτείς να απαντήσεις. Αν και όταν τους το πεις (ή το μάθουν μόνοι τους), το σημαντικότερο είναι να κρατήσεις μια σταθερή, αταλάντευτη στάση: εγώ αυτός είμαι, δεν θ’ αλλάξω, προσαρμοστείτε, τελεία και παύλα. Και πού ’σαι, ΔΕΝ τους στεναχωρείς εσύ – αυτοί μόνοι τους στεναχωρούν τον εαυτό τους. Δεν φέρεις καμία μα καμία ευθύνη γι’ αυτό.

Για το πού θα γνωρίσεις άλλα γκεούδια: υπάρχουν τα μπαρ, οι σάουνες κτλ, τα οποία σε κάποιους ταιριάζουν, σε άλλους όχι. Πέρα απ’ την Colour Youth, που σου πρότεινε η άλλη η αγαμήτου, έχω να σου προτείνω και τα εξής:

Τα μαθήματα λάτιν χορών του 10%, όπου διάφορα γκέι αγόρια και κορίτσια συναντιούνται μια φορά τη βδομάδα και χορεύουν σε πολύ χαλαρό περιβάλλον, κάνοντας νέες γνωριμίες και φιλίες. Ξεκινάνε στις 28 Σεπτεμβρίου.

Οι εκδρομές του 10%, που ξεκινάνε στις αρχές Οκτώβρη. Πάνε διάφορες κοντινές εκδρομές, για  γνωριμίες και φιλίες αλλά και παιχνίδια.

Επίσης για δες μήπως πας στην ομάδα αυτογνωσίας για γκέι άντρες που ξεκινά φέτος πάλι για δέκατη φορά, όπου καμιά δεκαριά γκέι άντρες διάφορων ηλικιών συζητάνε για θέματα όπως το coming out, το σεξ, οι ερωτικές γνωριμίες, οι σχέσεις, οι γονείς κτλ.

Καλή σου συνέχεια

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 150 guests και κανένα μέλος