Οι Δυο Νεράιδες

13.03.2021.aΌντως τα έχω ζήσει όλα αυτά; Μόνο στις ταινίες συνέβαιναν μέχρι τώρα, αλλά τελικά συμβαίνουν και στην πραγματικότητα.

13.03.2021.aΜε κυριεύει φόβος. Γιατί δεν φεύγουν αυτές οι εμπειρίες από το μυαλό μου; 

13.03.2021.aΑισθάνομαι φθόνο με τα προφίλ στα σάιτ γνωριμιών. 

13.03.2021.aΔεν με βλέπει ερωτικά αλλά έχουμε έρθει πιό κοντά. Μήπως, όμως, χρειάζεται χρόνο;

Κατηγορία: Οι Δυο Νεράιδες

Για τον ρατσισμό μιας αντιρατσιστικής πορείας

«Η πρώτη φορά που κάνεις έρωτα με έναν άνθρωπο είναι χαρακτηριστική, ίσως σημαδιακή..» Τι γίνεται όμως όταν υπάρξει εκείνη η φορά που θα σε βάλει στο Club των φορέων του HIV; Η υπόθεση του απολυμένου εργαζόμενου λόγω «ανησυχίας των συνεργατών του» και η δικαίωση της εταιρίας από τον Άρειο Πάγο δημιουργεί πολλά ερωτηματικά τόσο για τη Δικαιοσύνη όσο και για την κοινωνία μας. Παρόμοιες σκέψεις  δημιουργεί και η μαρτυρία από την Αντιρατσιστική Πορεία στις 21/3, παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού. Ρατσιστικές συμπεριφορές σε μια αντιρατσιστική πορεία δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες! Η απάντηση (και) σε αυτά έρχεται από τρικάκια και πανό «στην πρίζα» των Εξαρχείων, στη συγκέντρωση για το ομοφοβικό περιστατικό σε μπαρ της πλατείας. Λίγο πριν το τέλος η επιστροφή μιας blogger που αποτίει τιμές στην Παναγιά την... Πλακομουνιώτισσα, ενώ εν μέσω της συζήτησης περί ασύλου και κουκουλοφορίας μαθαίνουμε από επίσημα χείλη πως είμαστε όλοι τρομοκράτες και blogoκουκουλοφόροι!

 


 

knowing eachother

Η πρώτη φορά που κάνεις έρωτα μ'έναν άνθρωπο είναι χαρακτηριστική, ίσως σημαδιακή θα πουν κάποιοι. Μόλις πέσεις στο κρεβάτι και αφήσεις τις αναστολές σου, δίνεσαι στον άλλο, κι αυτός σε σένα. Πετάτε τις μάσκες του μπλα-μπλα, και μαθαίνει ο ένας τον άλλο σε ένα σχεδόν πρωτόγονο επίπεδο. Αυτή όμως η οικειότητα που αποκτάς με ένα μεχρι πρότινως ξένο σώμα, έρχεται κάπως δύσκολα, ειδικά την πρώτη φορά.

Πρώτα πρέπει να ξεπεράσεις την αμηχανία της γύμνιας, να μη φοβηθείς ούτε να δείξεις ποιός είσαι, ούτε να τσαλακώσεις την εικόνα σου. Όλα όσα έχτισες, τώρα εδραιώνονται ή γκρεμίζονται, αλλά αυτό καλύτερα να μη σε απασχολεί. Μην μπείς στο τριπάκι να αναρωτηθείς ποιός έχει περισσότερο ανάγκη τον άλλο, ούτε αν φαίνονται οι όποιες ατέλειές σου ή ξέχασες το θερμοσίφωνα ανοιχτό.
Απλά αφέσου στο κάλεσμα της μητέρας φύσης και τις ορμόνες σου, δε θα κάνεις κάτι λάθος.

Αρχίζει η εξερεύνηση! Μια αλληλουχία δράσεων και αντιδράσεων στην πορεία του να ανακαλύψετε τί σας αρέσει περισσότερο, και πώς να το φτάσετε στα άκρα.
Το κύριο συστατικό είναι το παθος κατα τη διάρκεια, όχι το άγχος που ένιωθες πριν, ούτε η πληρότητα που θα νιώσεις μετά.

Άσε όλα τα άλλα, και κοίτα να εκτονώσεις όλο αυτό το πάθος, ικανοποιώντας και τις 5 σου αισθήσεις.

Τί μαλακό δέρμα που έχει
Πόσο όμορφα μυρίζει
Τί γεύση αφήνει το φιλί του
Πόσο όμορφος είναι έτσι γυμνός πλάι σου
Και πόσο διεγερτικοί οι ήχοι του όταν κορυφώνει...

Όλη αυτή η αμηχανία που αρχικά είχες, καταρρέει στην ένωση των κορμιών σας και όλες οι σκέψεις και όλος σου ο κόσμος περιορίζονται (για εκείνη τη στιγμή έστω) στο εσύ κι εγώ.
Και τότε έρχεται η λύτρωση με το μυαλό σου να είναι τόσο μπλοκαρισμένο απο τις αισθήσεις σου, που για κάποια δευτερόλεπτα επικρατεί αυτό το κενό στη σκέψη σου. Ο οργασμός. Η ένταση που την διαδέχεται η σιωπή, και τα χάδια που επισφραγίζουν αυτό που μόλις ζήσατε, ενω παράλληλα επιβεβαιώνουν οτι οι αισθήσεις σας ακόμη λειτουργούν.

...Και τώρα, ήρεμος πλέον μπορείς να πείς οτι ξέρεις τον άλλον, καλύτερα. Αλλά αυτό που δεν ξέρεις, είναι πόσο θα ήθελα αυτή σου τη γνώση.

Θα συμβεί;

Aναρτήθηκε από το χρήστη Keen On Boys, 16/3/2009,
[http://keen-on-boys.blogspot.com/2009/03/knowing-eachother.html]

 


 

Δικαιοσύνη ή One of Us

041309-kyknos1

Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι θα ακούσατε τα νέα για την υπόθεση που πήγε στον Άρειο πάγο με τον εργαζόμενο που απολύθηκε επειδή ήταν οροθετικός στον HIV. Αφού πήγε δικαστικώς και νίκησε στο Πρωτοδικείο και το Εφετείο, κατέληξε τελικά στον Άρειο Πάγο όπου η αρεοπαγίτισσα Ειρήνη Αθανασίου:

"...πρότεινε να γίνει μερικώς δεκτή η αίτηση αναίρεσης της εταιρείας και μάλιστα να αναιρεθεί κατά το μέρος της με το οποίο επιδικάστηκε χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης υπέρ του απολυμένου φορέα του AIDS γιατί αυτή προϋποθέτει ακυρότητα της ανωτέρω καταγγελίας ως καταχρηστικής, δηλαδή παράνομη και υπαίτια πράξη της εργοδότιδας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η αναίρεση της απόφασης δεν έγινε από εμπάθεια, εκδικητικότητα ή εχθρική διάθεση προς τον υπάλληλο, αλλά έγινε για την εξασφάλιση της ηρεμίας των λοιπών εργαζομένων στην επιχείρησή της, καθώς και για την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της επιχειρήσεώς. Τελικά "αναγκάστηκε" να ενδώσει στις έντονες πιέσεις και να καταγγείλει την υφιστάμενη σύμβαση εργασίας."

http://www.tvxs.gr/v5462
http://www.tvxs.gr/v7607

Τρελά πράγματα, δηλαδή.

Το πιο ανησυχητικό όμως είναι, όχι μόνο αυτή η είδηση, αλλά οι ειδήσεις των ημερών. Έχετε παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι έχουν αγριέψει; Βγήκε ο Πάπας και απευθυνόμενος στην Αφρική που έχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα και όπου χιλιάδες άνθρωποι εδώ και χρόνια πασχίζουν να εκπαιδεύσουν τον κόσμο στη χρήση του προφυλακτικού (μη κυβερνητικές φιλανθρωπικές οργανώσεις κλπ), είπε ότι η χρήση προφυλακτικού επιδεινώνει το πρόβλημα του AIDS! Αυτό δε σε μια χώρα όπου ο καθολικισμός έχει μεγάλη πέραση.

Φοβάμαι ότι η τάση θα είναι τα πράγματα να γίνουν χειρότερα και να γίνονται χειρότερα. Θέλω όμως να πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να αντισταθούμε στο κλίμα των ημερών. Με αγάπη.

Αναρτήθηκε από Κύκνος, 19/3/2009, Δικαιοσύνη ή One of Us
[
http://cygnussempiternal.blogspot.com/2009/03/blog-post_19.html]

 


 

Αντιρατσιστική πορεία....

041309-not_me1Γύρισα από την αντιρατσιστική πορεία πριν από λίγο. Κατά τις 3 που θα ξεκινούσε η πορεία έβρεχε ακόμα, αλλά με έναν μαγικό τρόπο ο ουρανός καθάρισε και έβγαλε ήλιο. Οι ομάδες πήραν θέση πάνω στον δρόμο και εκεί που έλεγα πως μάλλον τόσοι λίγοι θα είμαστε, ήρθαν αρκετοί ακόμα. Έλληνες και μετανάστες όλοι μαζί, μια πολύχρωμη πορεία. Αναρωτήθηκα που είναι οι gay ακτιβιστές. Δεν τους νοιάζει αυτούς ο ρατσισμός? Η μόνο το εφέ του pride τους απασχολεί? Που είναι τα κόμματα, που είναι τόσοι μετανάστες που ζουν μαζί μας, που είναι άλλες κοινωνικές μειονότητες? Λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία πέρασαν δυό περαστικοί και μας ρώτησαν "τι είστε?". Ένας δίπλα από μας τους είπε "διάβασε τα πανό ρε φίλε να δεις τι είμαστε". Πετάχτηκε ο άλλος και ρώτησε "από Ελλάντα"?, με κάπως ειρωνικό τρόπο. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήθελαν να μάθουν αλλά άκουσα τον συν-διαδηλωτή να τους λέει "παλιόπουστες" ! Πιθανόν ήταν, αλλά εκεί είναι που μπερδεύτηκα και γω....Ο συν-διαδηλωτής μου πόσο αντιρατσιστής είναι? Η μάλλον είναι αντιρατσιστής μόνο με τους μετανάστες?" Πως γίνεται αυτό ρε συ;" ρώτησα τον φίλο μου που ούτε και αυτός είχε απάντηση... Δηλώνω αντιρατσιστής αλλά είμαι ρατσιστής με άλλες κοινωνικές ομάδες? Είναι ανήκουστο να ακούω (ακόμα και από φίλους) που ανήκουν σε μια κοινωνική μειονότητα (gay π.χ.),να λένε δεν τους γουστάρω τους Αλβανούς (π.χ.),με τους άλλους δεν έχω πρόβλημα....Εγώ ξέρω να λέω ή είσαι ή δεν είσαι....

Aναρτήθηκε από το χρήστη Not me, 21/3/2009, Αντιρατσιστική πορεία.... 

[http://gpshtp.blogspot.com/2009/03/blog-post_21.html]

 


 

Σάββατο 28/03 πλατεία εξαρχείων τρικάκια και το πανό μας βεβαίως βεβαίως!

041309-priza1

041309-priza2

041309-priza3

 

Αναρτήθηκε από LeS?, 30/3/2009, Σάββατο 28/03 πλατεία εξαρχείων τρικάκια και το πανό μας βεβαίως βεβαίως! 

[http://stinpriza.blogspot.com/2009/03/2803.html]

 


 

78. Περί Κουκουλοφορίας και Λοιπών Εγκλημάτων...

Περί Κουκουλοφορίας
(και Λοιπών Εγκλημάτων...)

 

Λοιπόν...
Είμαι μέσα! Συμφωνώ σε όλα!

ΝΑΙ!
Να ποινικοποιηθεί η χρήση της κουκούλας!

ΝΑΙ!
Να καταργηθεί το άσυλο των πανεπιστημίων!

ΝΑΙ!
Να καταγράφεται η δημόσια (και όχι μόνο) ζωή των πολιτών από κάμερες και λοιπές συσκευές παρακολούθησης!

Αλλα...

Ως «δημοκρατικό» κράτος, να ισχύουν οι νόμοι για όλους!...

Οπότε...
...
...
..
.

ΝΑΙ!
Να μην φοράνε κουκούλες ούτε οι ΜΑΤατζίδες. Να βλέπουμε ποιός μας σπάει τα μούτρα με το γκλόμπ, ποιός μας καίει τα μάτια με τα χημικά, ποιός βαράει αβέρτα τα παιδιά και τις γριές...

ΝΑΙ!
Να καταργηθεί η Βουλευτική, και πάσης άλλης φύσεως, ασυλία. Να συλλαμβάνονται όσοι παρανομούν και να υπόκεινται στις συνέπειες του νόμου όπως όλοι οι υπόλοιποι και να μην βγαίνουν καμαρότοι στις τηλεοράσεις σαν γύφτικα σκεπάρνια...

ΝΑΙ!
Να επιτρέπεται ο έλεγχος και η χρήση των καταγεγραμμένων δεδομένων από τα μέσα παρακολούθησης και από τους πολίτες για τον έλεγχο της κρατικής εξουσίας και των μηχανισμών καταστολής· να χρησιμοποιούνται ως αποδεικτικά μέσα στα δικαστήρια για την απόδειξη και τιμώρηση «αποκλινόντων» οργάνων της τάξεως που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα. Να επιτρέπεται η καταγραφή με πάσης φύσεως μέσα των ενεργειών των κρατικών μηχανισμών από ιδιώτες και το υλικό να γίνεται δεκτό στα δικαστήρια ως πειστήριο.

 

Τί;...

Δεν γίνεται;...

Ε, τότε λυπάμαι... αλλά δεν θα τα βρούμε...

Η απάντησή μου είναι...



OXI!


041309-nautilos1

[ Πηγή εικόνας ]

-ΤΕΛΟΣ-

Αναρτήθηκε από Ναυτίλος, 2/4/2009, 78. Περί Κουκουλοφορίας και Λοιπών Εγκλημάτων... 

[http://naytilostoydiadiktyoy.blogspot.com/2009/04/78.html]


 

ξανά μαζί

αυτή τη στιγμή είμαι σπίτι μου στην ελβετία. με τα γατιά, ακούγωντας εληνικό ραδιόφωνο απ το ίντερνετ. σε δέκα μέρες γυρνάω κάρντιφ να μαζέψω τα συμπράγκαλα και να δώσω το σπίτι. από σεπτέμβρη λονδινάκι με το καλό. επαρχία το κάρντιφ και δεν τσουλάει.

μέχρι τότε νιώθω σα να είμαι στη χώρα του πουθενά.

τί έχει συμβεί με μένα τόσο καιρό. καταρχήν πήγα κάρντιφ (στην ουαλλία είναι αυτό, πες αγγλία για να καταλάβεις ω, αγεωγράφητε) για σπουδές πέρισι τον αύγουστο. μετά τα χριστούγενα πήγα δυο βδομάδες νότια αφρική διακοπούλες. ζέβρες, λιοντάρια, ελεφαντάκια κι άλλα ζωάκια. άπλα. ήλιος. παραλίες. απέραντες. μπλε. με άσπρη άμμο. όχι ακριβώς το ελληνικό μπλε κι άσπρο. διαφορετικό. τεσπα να μη τα πολυλογώ. τη γνώρισα. έγινε το κοννέ. τί κοννέ δλδ της παναγιάς της μεγαλομουνιώτισσας έγινε. κατάλαβα τί πάει να πει σεξ. τί πάει να πει να έχεις κι άλλο και να μη μπορείς γιατί έχεις τελειώσει καμιά πενηνταριά φορές μέσα σε μισή ώρα. έγινα πολυοργασμικιά μπορείς να πεις.

περιμένω να πάω σε ένα μήνα να κάνω σεξ και να μαυρίσω. τέταρτη σχέση μέχρι τώρα, όλα καλά πάνε, αλλά δεν λέω τίποτα αυτή τη φορά. μακάρι να είναι αυτή που θα κρατήσει. μετά οπό τα τέσσερα ζωντόβολα και τις ανισόρροπες που πήγα κι έπεφτα μέχρι τώρα, φυσικά και αυτή μου έχει κάνει καλή εντύπωση ίσως όχι τόσο γιατί είναι σούπερ αλλά απλά γιατί είναι νορμάλ!! έμαθα κι εγώ κάποια πράγματα στο μεταξύ, να κάνω πέρα από νωρίς όταν το πράγμα δεν τσουλάει. τώρα θα δούμε. θα πάω αν κάτσω όλο το καλοκαίρι, τρεις μήνες δλδ, εκεί θά ναι χειμώνας, αλλά τεσπα, χειμώνας στην αφρική υπάρχει; δεν υπάρχει, 20 βαθμούς θά χει την ημέρα. να δούμε υποτίθεται πώς θα τα πάμε αν δεν είναι περίοδος διακοπών, γι αυτή βέβαια δεν θα είναι διακοπές, θα δουλεύει, αλλά για μένα διακοπές θα είναι, σπίτι της θα κάθομαι, να αγναντεύω τα σύννεφα. άντε να πάω να δω τα ελεφαντάκια και τα λιονταράκια. για μπάνια δεν ξέρω, επειδή θά ναι χειμώνας, αν θα είναι αρκετά ζεστά. ινδικός μεν, ωκεανός δε, πόσο ζεστός να είναι πια. θα δούμε κιόλας, δεν έχω αποφασίσει ακόμα 100% να το συνεχίσω.

μιλάω τελευταία με την αδερφή μου. χαίρομαι. με τους αδερφούς μου έχω χαθεί. στεναχωριέμαι. είμαι πολύ μόνη. δεν είαι και πολύ κινωνική. όχι ότι δεν θέλω, αλλά οι περισσότεροι μου τη δίνουν. οπότε αποφεύγω.

Αναρτήθηκε από vasvoe, 4/08/2009, ξανά μαζί [http://vasvoe.blogspot.com/2009/04/blog-post.html]

 


 

Εκτός τόπου και χωροχρόνου

{youtubejw}kGb5GM3_YdE{/youtubejw}

Λοιπόν, κανονίζουμε από εδώ για αύριο. 

Ανακεφαλαίωση: αύριο μολότωφ πρεσβεία, μεθαύριο μητρόπολη γκαζάκι, μην μπερδευτείτε. Στις 5, έξω-από-ξέρετε-πού (αν αργήσω, πάρ'τε μου έναν λάτε και ένα μάφιν). Θα έστελνα sms αλλά δεν έχω μονάδες. Να μου θυμίσετε να πάρω κάρτα. 

Γιάννη, θυμήσου να πάρεις την προκήρυξη από το σπίτι της Μαρίας, την ξέχασα χθες καθώς έφευγα. Δημήτρη, μην έρθεις πάλι με κόκκινη μπλούζα, δεν θέλουμε να δίνουμε στόχο, λέμε. Το ότι έχεις αχρωματοψία δεν είναι δικαιολογία. Σκούρα χρώματα μόνο. Ελένη, πες στην μάνα σου ευχαριστώ για τα γεμιστά.

Αναρτήθηκε από g for george στις 10/4/2009, Εκτός τόπου και χωροχρόνου
[
http://nocturnegr.blogspot.com/2009/04/blog-post_10.html


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 269 guests και κανένα μέλος