10%
 
προηγούμενα τεύχη | σύνδεσμοι | οδηγός πόλης | INFO in english  
 
 

διαβάστε σ'αυτό το τεύχος

   

Φτου & βγήκα για το παιδί μου

Σαν παιδιά, όταν πονάμε συνήθως τρέχουμε στη μαμά να μας φιλήσει για να γίνουμε καλά. Σαν μεγάλοι, όταν πονάμε μέσα μας από την αγωνία μήπως η μαμά μας πάψει να μας αγαπά επειδή είμαστε ομοφυλόφιλοι σε ποιον να τρέξουμε;

Τώρα μιλάνε οι άντρες

Φιλία με άντρες; Κάποτε θα έβαζα τα γέλια. Πριν καν κλείσω τα πέντε έμαθα να τους αποφεύγω. Το μόνο που μπορούσα να περιμένω από τα συνομήλικα αγόρια ήταν κράξιμο, κακία, πειράγματα και βία. Έπρεπε να φτάσω στα 32 για να αποκτήσω τον πρώτο στρέιτ φίλο άντρα.

Φυσιολογικός;

Το φυσιολογικό έχει να κάνει με στερεότυπα και ταμπέλες, που τις φοράς. Και τις σπας.

τεύχος 5
αύγουστος/σεπτέμβριος 2004
πού θα μας βρείτε

Γραφτείτε Συνδρομητής στο 10%

Τώρα το 10% έρχεται σπίτι σας! Ή όπου αλλού μας πείτε. Γραφτείτε συνδρομητής / συνδρομήτρια στο περιοδικό σας και το 10% θα σας αποστέλλεται σε διακριτική συσκευασία εύκολα και γρήγορα.

 
Γυναίκες Άλλες : Η πρώτη μου φορά με γυναίκα
Όταν κάνουμε κάτι για πρώτη φορά και μας αρέσει πολύ, γίνεται μια έκρηξη ορμονών στον εγκέφαλο μας, ο οποίος πλημμυρίζει αδρεναλίνη κι άλλες τέτοιες ουσίες, με αποτέλεσμα αυτό το συγκλονιστικό συναίσθημα.
Συνέντευξη: Νίκος Πατρελάκης

"Παίζω με τα κουβαδάκια μου, όχι με ανθρώπους".

Συνέντευξη: Πέμυ Ζούνη

Και ηθοποιός. Και δημοτική σύμβουλος. Και ραδιοφωνική παραγωγός. Και «φωνή» σε διαφημιστικά σποτ. Όμως εμείς τη γουστάρουμε γιατί παραμένει ωραίο τυπάκι.

ΥΓΕΙΑ: Tα κορίτσια ρωτάνε

Γεια σας, με λένε Λάρα (από το Κουκλάρα) Ντάικου (της γνωστής οικογενείας). Αν έχετε απορίες για το σεξ, το σώμα σας και τα συναισθηματικά σας, γράψτε, ρωτήστε άφοβα και θα τα μάθετε όλα!

Αν υποψιαστώ : Εκτός από Μέγας, ήταν και γκέι;

Ο Αλέξανδρος και ο Ηφαιστίων γνωρίστηκαν έφηβοι και παρέμειναν μαζί επί 19 χρόνια. Όπως είναι λογικό, είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση...

Κουίζ: Σε συνάντησα στη πλαζ και φορούσες... τίποτα

Από το πρωί ετοιμάζεστε πυρετωδώς αλλά μια σκέψη σας τριβελίζει το μυαλό: πώς θα είναι οι φετινές μου διακοπές; Θα περάσω καλά;;

Το ημερολόγιο μιας λεσβίκας
Η λεσβίκα, απελπισμένη που ήρθε το καλοκαίρι και δεν έχει ταίρι, υπέκυψε στις πιέσεις φίλης της και βρέθηκε σ' ένα απαίσιο πάρτι.
Το ερώτημα της 5ης σελίδας

Φαντασίωση... Μία και να καίει!

Συμβουλές: Καλή μου Νεράιδα
Υποφέρετε, υποφέρετε πολύ; Σας σιγοτρώει κάποιο μαράζι; Μην απελπίζεστε! Απευθυνθείτε στην Καλή σας Νεράιδα.
Υγεία: Summer kisses, Winter tears...
Καλοκαιρινές διακοπές! Επιτέλους θα πάρουμε μιαν ανάσα... Καλό το αχαλίνωτο και το ανώνυμο σεξ, αλλά πάντα με προφυλάξεις.

Μη μας γράφετε... γράψτε μας

Τα γράμματά σας στο 10%.
Editorial: Καλώς τους!

Στο αυγουστιάτικο τεύχος μας κάναμε λίγο χώρο για να υποδεχτούμε όλους τους ξένους που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Comic: Στη μέση ο Μανώλης
Σε συνάντησα στην πλαζ!
Ειδήσεις
Ειδήσεις απ' όλο τον κόσμο.
Διαγαλαξιακά Νέα
Σας επιφυλάσσουν κάτι τα άστρα;
Σ' αυτό το τεύχος συνεργάστηκαν